Profesija: Latvijas Kosmosa Apguves Aģentūra - LKAA


Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
MayDay Latvia : plāns 2
Publicēts 9. oktobrī, 2009.
Izsenis jau zināms, ka Latvju zemē jau gadu simtiem dzīvojuši krietni ļaudis. Zem viena, tad zem otra karoga... mainoties paaudzēm, mainijās kungi un lielskungi. Tagad, mūsu 2.5 milj. nācijai atgūstot neatkarību esam spiesti atdzīt, ka nepieciešama stingra roka, prātīgs padoms un konkrēts rīcibas plāns, lai dzīvotu skaistā, patstāvīgā un bagātā valstī - tā teikt, kur varam likt bēdu zem akmeņa un pāri iet dziedādami. Ir vajadzīgs stalts vadonis ar ciešu tvērienu un gudru galvu. Un tāds mums ir. Ar ko mēs sliktāki par zviedriem, angļiem vai pat spāņiem. Viņiem visiem savs karalis un karaliene. Vai tad Monako cilvēki dzīvo sliktu dzīvi? Kur tad Latvija lai rod sev karaliskās asinis?

Ar lepnumu varam sacīt, ka jau otro gadu mūsu valstī tiek veidots karaliskais genofonds. Mums ir savs princis - Škutānu Valdis. Un kas vainas? Valsi prot,uz mutes nav kritis, pec skata ok un pasauli ir redzējis. Princis uz goda.

TV jau grozīties māk katrs Jānītis, bet Valdim kā karaliskā genofonda pāarstāvim ir jāprot uzņemties arī sociālā un politiskā atbildība. Tātad...

Glābšanas operācija nr 2.

Visvieglāk istenojams nemilitrārs glābšanas plāns.

LR Ārlietu ministrija - Māris Riekstiņš piezvana un piesaka zviedru karaļnamam oficiālu inaugurācijas vizīti - tā teikt, latviešu princis brauc skatīties kas un kā kaimiņu karaļvalsī. Lieta tāda, kad zviedru karaliskajā ģimenē ir divas priceses -  mēs protams izliekamies to nezinām. Tātad, princis Valdis liek lietā visu savu šarmu, dejotprasmi utt. Pēc kādiem 6 mēnešiem notiek varenākās kāzas Skandināvijā. Valdis aprec vienu no princesēm. Gan Latvijā gan Zviedrijā ir mega party - to visu parāda tiešraidē pat LNT. Miks uzfilmē nelielu filmu. Tauta līksmo. Mr. Zatlers atļauj jaunlaulātiem pirmo mēnesi padzīvoties pa savu Jūrmalas rezidenci. Varbūt pat piešķiram jaunajai sieviņai kādu Lāčpēša ordeni.

Pēc tam gan būs jadzīvo Bauskas raj., Rundāles pag., Pilsrundāle, LV-3921:

Viss kā nakas.

... a un starp citu, tos zviedru banku parādus varam droši norakstīt, jo kādas tur vairs naudas lietas radu starpā. Kas bijis bijis.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: